Sport - Paracin

PARAĆINSKI  SPORT

PARAĆINSKA  STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA

Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Paraćinu
Sport - Paracin
::
POČETNA
::
::
A. FUDBAL
::
KOŠARKA
::
ODBOJKA
::
RUKOMET
::
::
STONI-TENIS
::
BOKS
::
KARATE
::
ĐŽUDO
:: GIMNASTIKA
::
KARTING
:: KATORI KENDO
::
::
VATERPOLO
::
ATLETIKA
::
KIK BOKS
::
AIKIDO
::
STRELJAŠTVO
::
KUGLANJE
::
AERO-KLUB
::
SPORTSKI PLES
::
PAINT BALL
::
RONIOCI
::
SRPSKI ŠAH
::
::
JOGA
 
::
::
::
UKUPNO: 748

DANAS: 2

JUČE: 16

Ritmička Gimnastika

Paraćin

 

POČETNA STRANICA

>>> ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ГИМНАСТИЧКОГ КЛУБА ПАРАЋИН ЗА 2008. ГОДИНУ

>>> ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ГИМНАСТИЧКОГ КЛУБА ПАРАЋИН ЗА 2007. ГОДИНУ

Gimnastički Klub Paraćin "GKP"  FACEBOOK STRANA

 

 

POŠTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
devojčice Gk PAraćin u individualnom programu su ovog vikenda bile učesnice na Pecs kupu, u Pečuju, u Madjarskoj.
Najuspepnije su bile Emilija Savić 1. u vežbi obručem i Milica MAtić 2. u vežbi obručem, obe u juniorskoj kategoriji.

Narednog vikenda devojčice Gk PAraćin očekuje Prvesntvo Srbije u Grupnim vežbama.

MArija DjordjevićPoštovani,
ovog vikenda takmičrake Gk PAraćin učestvovale su na 5. Medjunarodnom turniru -Trofej Novog Sada. Takmičarke su predstavljale klub u grpupnim i individulanim vezbama. Najbolji plasman i upseh zauzele su takmičarke u A u B grupnim vežbama: mladje juniorke i seniorke-1. mesto i mladje i starije juniorke-2. mesto. Najbolje plasirane individulane takmičarke su Emilija Savić-juniorka i Masa Matić -seniorka-5. mesto. Na turniru je učestvovalo 15 zemalja i 35 klubova.

Naredno takmičenje je Prvenstvo Srbije u C grupnim vežbama-rekreativne grupe, 27.03. u Svilajncu.

Srdačan sportski pozdrav
Marija Djordjević


Poštovani prijatleji,
Gk PAraćin je prethodnog vikenda uzeo učešće na 5. Medjunarodnom Gimnastix kupu, gde je uzelo učešće 15 klubova iz Srbije, BIH, Crne Gore, Slovenije, Bugarske i Tunisa.
Naše devojčice imale su predstavnice u svim kategorijama idndividulanog programa i jednu ekipu juniorki u grupnim vežbama.
Grupne vežbe osvojile su prvo mesto sa najvecim brojem bodova.
U individulanom programu najbolji plasman iz Gk PAraćin imala je najmladja pionirka Stevanovic Andjela-2. mesto, Miljkovic KAtarina-kadetkinja 1. mesto, Mia Grčević , pionirka 2. mesto u vežbi obručem i MAsa MAtić juniorka 1. mesto i u višeboju i u vežbi čunjevima.

Sportski pozdrav
Marija Djordjevic


Poštovani sportski prijatelji,
Gk Paraćin je proteklog vikenda bio učesnik 10. Internacionalnog prijateljskog susreta klubova u Beogradu, gde je najzapaženiji rezultat ostvarila kadetkinja Savić Emilija-3. u višeboju, 2. u obruču i 3. u lopti.
Grupne vežbe su se prestavile na Finalu B grupnih vežbi-prvesntvo Srbije:

MLADJE PIONIRKE-2. MESTO
PIONIRKE-4. MESTO
MALDJE JUNIORKE-3. MESTO
JUNIORKE-1. MESTO

Treneri, vodje ekipa-Marija Djordjević i Nataša Avramović
Marija Djordjević
Gk PAraćin


Poštovani sportski prijatelji,
Proteklog vikenda je održan 7. memorijalni kup Prof. Ljiljane Tomić , takmičenje u ritmičkoj gimnastici-individulani program. U šest kategorija učestvovalo je oko 70 devojčica iz 11 klubova, devet iz Srbije i dva kluba iz Federacije BIH. Kroz mnogobrojne vežbe bez rekvizita,vijačom, obručem, loptom i, čunjevima i trakom devojčice su se predstavile i započele ovu sezonu jednim od prvih tkamičenja u vom delu tkamičarske sezone. Najuspešnije takmičarke Gk PAraćin na Memorjalu: Andjela Stevanović-mlađa pionirka, Emilija Savić-mladja jauniorka i najstarije članice juniorke i seniorke kluba-Maša Matić, MArjanović Sofija i Aleksandra Radojković. Narednog vikenda deojčice već čeka novo tkamičenje-Medjunarodni prijateljski susret u Beogradu, kao i Finale B grupnih vežbi, takodje u Beogradu.

Marija Djordjević
Gk PAraćin


PRVESNTVO SRBIJE - INDIVIDULANI PROGRAM,B PROGRAM SA DVA REKVIZITA
UČESNICE GK PARAĆIN: PIONIRKA-MIA GRČEVIĆ, KADETKINJE-EMILIJA SAVIĆ I MILICA MATIĆ, JUNIORKA-MAŠA MATIĆ I SENIORKE SOFIJA MARJANOVIĆ I ALEKSANDRA RADOJKOVIĆ

BILANS MEDALJA I NAJUSPEŠNIJH TAKMIČARKI:
KADETKINJA EMILIJA SAVIĆ-2. MESTO U VEŽBI ČUNJEVIMA
JUNIORKA MAŠA MATIĆ-3. MESTOU VEŽBI OBRUČEM I TREĆE MESTO U VEŽBI ČUNJEVIMA
SENIORKA SOFIJA MARJANOVIĆ-TREĆE MESTO U VEŽBI TRAKOM I SENIORKA ALEKSANDRA RADOJKOVIĆ-3. MESTO U VEŽBI LOPTOM.

TRENER-MARIJA DJORDJEVIĆ
GK PARAĆIN


Proslog vikenda Gk PAraćin je bio učesnik na dva takmičenja. Prvenstrvo Srbije u Grunim vežbama, u Svilajncu najbolji rezultati-juniorke u vežbi vijačama i juniorke u vežbi čunjevima -bronzana medalja, pionirke i mladje juniorke 4. mesto. Konkurencija 15 klubova iz cele Srbije.
Pecs kup u Pečuju, Madjarsksa-najuspešnije Matić Maša 3. mesto u čunjevima i Emilija Savić 4. mesto u čunjevima.


Poštovani sportski prijatelji,
devojčice Gk Paraćin i ovog vikenda vrlo uspešne na Spring kupu u Budimpešti: najuspešnije najmladja pionirka Cvetković Iva 2008.-srebro i nagrada za najbolju koreografiju u mladjoj kategoriji i Marija Veljković-pionirka 2005. takodje srebro. Mina Randjelović, Savić Andjela i Miovanović Isidora plasman od 4-9. mesta, takodje pionirke 2005 i 2006.


Gimnasticki Klub Paracin "GKP" PLASMAN EKIPA GK PARAĆIN-FOKICA KUP: B PROGRAM-2 ZLATA,5 SREBRA ,2 BRONZE I JEDNO ČETVRTO MESTO. C PROGRAM-TRI PRVA MESTA.

FOKICA KUP, 26.04.-NIŠ KUP U GRUPNIM VEŽBAMA-B I C PROGRAM
SPORTSKI POZDRAV
MARIJA DJORDJEVIC


Poštovani sportski prijatelji, takmičarke Gk Paraćin ovog vikenda su imale svoje prvo takmičenje u ovm delu sezone i učestvovale na 8. martovskom turniru u Mladenovcu.
Najuspešnije takmičarke Gk Paraćin ovog vikenda su bile kadetkinja- Emilija Savić,zlato u vežbi čunjevima i srebro u vežbi obručem,seniorka-Sofija MArjanović, bronza u vežbi trakom i Mia Grčević,pionirka 4. mesto u vežbi bez rekvizita. Dobar plasman od 4.-6. mesta su zauzele i kadetkinja- Milica MAtić,juniorka Maša Matić i seniorka Aleksandra RAdojković. Po prvi put na sudjenju je uzela učešće i naša najtrofejnija seniorka Marina Andjelić.

Treneri
Bojana Matić
Marijra Djordjević


Poštovani prijatelji,
u prilogu su fotografije sa proglašenja sportiste godine za 2014. u Opštini Paraćin.
Marina Andjelić-najbolja u kategoriji
seniora-Gk PAraćin.

MALO PRAZNIČNE ATMOSFERE SA VEČERAŠNJE PRIREDBE GK PARAĆIN


Postovani sportski prijatelji,
Gk PAracin je danas ucestvovao na Prvenstvu Srbije u grupnim vezbama i imao predstavnice u svim kategorijama od najmladjih pionirki do starijih juniorki.
Najtrofejnije su bile kadetikinje-2. mesto u viseboju i 2. mesto u vezbi obrucem,kao i starije juniorke 3. mesto u vezbi vijacom i 4. u viseboju.Malo manje uspesne sto se tice odlicja bile su juniorke-4. mesto u viseboju i 4. mesto u vezbi loptom.
Treneri: MArija Djordjevic, Bojana Matic, Natasa Avramovic i Dragana Pavlovic

Sportski pozdrav
Marija Djordjevic


Poštovani,
Gk PAraćin je 26.10.učestvovao na Prvenstvu Srbije u individualnom programu i kategorijama pionirki, kadetkinja, juniorki i seniorki.
Najuspešnije takmičarke: MARINA ANDJELIĆ,SENIORKA-PRVAKINJA SRBIJE-1. MESTO U VIŠEBOJU, VEŽBI LOPTOM I 2. MESTO U VEŽBI ČUNJEVIMA. MILICA STANKOVIĆ,SENIORKA-2. MESTO U VEŽBI TRAKOM I SOFIJA MARJANOVIĆ,JUNIORKA-2. MESTO U VEŽBI TRAKOM.

PODSEĆANJE DA JE MARINA ANDJELIĆ I PROŠLE GODINE OSTVARILA NAJBOLJI PLASMAN NA PRVESNTVU SRBIJE.
TRENERI I UPRAVA GK PARAĆIN


Prethodnog vikenda Sportski centar Paraćin je ugostio oko 60 takmičarki iz 12 klubova iz Srbije i Bosne. Održan je 6. Memorijalni kup porf. Ljiljane Tomić u ritmičkoj gimnastici u individulanom programu. Devojčice su se takmičile u 6 kategorija sa i bez rekvizita. Devojčice Gk Paraćin su osvojile pet zlatnih, dve srebrne i tri bronzane medalje.
Memorijalni kup su pomogli Bahus Paraćin, Coca-cola Paraćin,Le- Co Paraćin, Pionir PAraćin, Paraćinka Paraćin i Čokolend Paraćin.
Suorganizator SSOP i Sportski centar Paraćin.

KAMP RITMICKA GIMNASTIKE U ORGANIZACIJI STRUCNOG ODBORA GSS-28.-31.08., BEOGRAD
TRENER MARIJA DJORDJEVIC-RUKOVODILAC KAMPA
OSTALI TRENERI:
MARIJA BAJIC SINDJELIC-SVILAJNAC
TAMARA TOMIN-BEOGRAD
SNEZANA PAUNIC-BEOGRAD
MILENA RELJIN TATIC-BEOGRAD

UCESNICE GK PARACIN-SAVIC EMILIJA I MATIC MILICA-KADETKINJE


POŠTOVANI SPORTSKI PIRJATELJI GK PARAĆIN JE OVOG VIKENDA BIO JEDINI PREDSTAVNIK SRPSKIH KLUBOVA NA MEMORIJALNOM KUPU KLUBA CSKA IZ SOFIJE.
DEVOJČICE SU I PORED PREKIDA U TRENIRANJU OD 14 DANA POSLE VANREDNE SITUACIJE U NASOJ OPSTINI SMOGLE SNAGE DA ODRADE I OVO TAKMICENJE KAO KRUNU OVOG DELA SEZONE.
PREDSTAVNICE KLUBA SU BILE EMILIJA SAVIĆ I MILCA MATIĆ-KADETKINJE 2002., MAŠA MATIĆ -JUNIORKA 2000. I ALEKSANDRA RADOJKOVIĆ-SENIORKA 1997.
U KONKURENCIJI DVADESETAK KLUBOVA IZ 7 ZEMALJA NAŠE DEVOJČICE SU OSTVARILE SLEDEĆI PLASMAN: EMILIJA SAVIĆ-1. MESTO U OBRUČU I 3. MESTO U VIŠEBOJU, MILICA MATIĆ-3. MESTO U LOPTI I 8. MESTO U VIŠEBOJU, MAŠA MATIĆ 5. U VIŠEBOJU I 4. U OBRUČU I ALEKSANDRA RADOJKOVIĆ 2. U LOPTI I 5. U VIŠEBOJU.

GK PARAĆIN JE SA OVIM TAKMIČENJEM NA LEP NAČIN ZAVRŠIO OVAJ DEO TAKMIČARKSE SEZONE. PREDSTOJI NAM ZAVRŠNA PRIREDBA, VEČE RITMIKE U CENTRU GRADA 4.07.2014. I KRATKI PERIOD ODMORA ZA DEOVJČICE I TRENERE DO 5.08. KADA SE VRAĆAMO REDOVNIM AKTIVNOSTIMA, JER NAS VEĆ U SEPTEMBRU OČEKUJU MEDJUNARODNI TURNIRI.

HVALA NA PODRŠCI NAŠEM KLUBU
MARIJA DJORDJEVIĆ, GLAVNI TRENER GK PARAĆIN


POŠTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,

Gimnasticki Klub Paracin i Sportski Savez opštine Paraćin organizuju VEČE RITMIKE-4.07.2014. u centru grada. OVE GODINE OVA MANIFESTACIJA JE HUMANANITARNOG KARAKTERA.

POŠTOVANI SUGRADJANI SVOJIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA NA SAMOJ VEČERI POMOĆIĆETE DEVOJČICAMA IZ KLUBA KOJE SU SA SVOJIM PORODICAMA PRETRPELE VELIKU ŠTETU U PRETHODNIM ELEMENTARNIM NEPOGODAMA I NAŠEM DRUGU DJORDJU GLIŠIĆU KOJI BI TREBALO UBRZO DA ODE NA TRANSPLATACIJU JETRE U ITALIJU. U IME UPRAVE, TRENERA I SVIH ČLANOVA UNAPRED VELIKO, VELIKO HVALA!

UZ RITAM SPORTSKIH KORAKA SLEDIĆEMO RITAM LJUDSKE I KOLEGIJALNE SOLIDARNOSTI!

UPRAVA , ČLANOVI I TRENERI
GIMNASTIČKI KLUB PARAĆIN


POŠTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI, devojčice-takmičarke Gk Paraćin su ovog vikenda imala dva takmičenja. Papilon kup u Užicu-grupne 2004.-2006.godište-2. mesto u vežbi bez rekvizita i grupne 2002.-2004.godište-1. mesto u vežbi obručevima. Anja Djukić-pojedinka vežbi bez rekvizita 2004.-4. mesto i Aleksndra Radojković, seniorka u višeboju 4. mesto ,u vežbi loptom 1. mesto, u vežbi čunjevima 4. mesto.

Medjunarodni Pecs kup u Pečuju u MAdjaraskoj- Grupne Juniorke u vežbi obručevima-1. mesto, Grcević Mia , pionirka-3. mesto u vežbi obručem, Jovana Tasevska, starija pionirka u vežbi bez rekvizita-4. mesto, Savić Emilija, kadetkinja u vežbi loptom 4. mesto , Matić Milica , kadetkinja u vežbi loptom 3. mesto i Matić Maša juniorka u višeboju i vežbi obručem 3. mesto i u vežbi čunjevima-2. mesto.


ZA NAMA JE JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH TAKMIČARSKIH VIKENDA GK PARAĆIN
BRAVO ZA TAKMIČARKE GK PARAĆIN


GK PARACIN
3.-4.05. RITMICA TROPHY, GIURGIU, RUMUNIJA
MATIC MILICA 4. MESTO I SAVIC EMILIJA 6. MESTO SA POSEBNOM POHVALOM ZA IZVODJENJE.
JEDINE TAKMICARKE IZ SRBIJE U KONKURENCIJI 17 KLUBOVA IZ 12 ZEMALJA I 315 TAKMICARKI U 8 KATEGORIJA.

Poštovani sportski prijatelji,
na 8. Medjunarodnom prijateljskom susretu klubova( Beograd 3.05.2014.) iz 10 zemalja juniorke i senorke Gk PAraćin učestvovale su u konkurenciji 37 klubova i 215 takmičarki.
Više nego dobar rezultat je ostvarila seniorka Marina Andjelić uzevši srebro u lopti, bronzu u višeboju i 4. mersto u vežbi čunjevima. Ispred Marine u višeboju bile su takmičarke iz Rumunije i Hrvatske.
MAtić Maša, MArjanović Sofija i Radojković Aleksandra zautele su 6.,7. i 9. mesto.
4.05. nase pionirke biće takodje učensice ovog takmičenja.
Istog vikenda naše kadetkinje takmiče se u Rumuniji na Trofeju Rumunije.
Prosledićemo naredne rezultate.

Gimnasticki Klub Paracin "GKP" REZULTATI: GRUPNA VEŽBA(2002.-2003.)-ZLATO, Anja Djukić-bronza, Tasevska Jovana-4. mesto,Milica MAtić-zlato, Milković KAtarina-bronza, Emilija Savić-zlato i Maša Matić bronza-trener Bojana Matic i sutkinja Kocić Andjela, Internacioalni turnir u Sarajevu, Suada Dilberovic

Postvoani,
Gk Paracin je 30.03. bio ucesnik Prvenstva Srbije u C programu-grupne vezbe. U 4 kategorije od najmladjih pionirki do juniorki ekipe Gk PAracin su osvojile 2. mesto.


Poštovani sportski prijatelji,

Gk PAraćin je ovog vikenda imao brojne nastupe na takmičenjima. Trofej Novog Sada, grupne vežbe-juniorke osvojile 1. mesto u vežbi obručevima, Trofej Novog Sada u individulanim vežbama-Milica Stanković ,seniorka-3. mesto u vežbi obručem, Matić Maša i MArjanović Sopfija-juniorke 4. i 5. mesto i Djukić Anja, pionirka 12. mesto. Leda kup, medjnarodni turnir u Zagrebu-individualni program, seniorka Marina Andjelić 1. mesto u višeboji i vežbi loptom i 2. u obruču. Savić Emilija, kadetkinja 6. mesto, Milica MAtić mladja kadetkinja-6. ,medsto i Grčević MIa, pionirka 11. mesto. NA oba turnira konkurencija je bila velika i učestvovalo preko 12 zemalja i 25 klubova.


 

KADETKINJE GK PARAĆIN NA PRVENSTVU SRBIJE U A GRUPNIM VEŽBAMA-SREBRNA MEDALJA I DRUGO MESTO U KONKURENCIJI KADETKINJA-VEŽBA OBRUČEVIMA

15.12.2013., BEOGRAD


Devojcice Gk Paracin su ovog vikenda ucestvovale na Takmicenju u masovnim vezbama u organizaciji SO RG GSS. Takmicile su se u 3 kategorije i osvojile 1 zlato, 3 srebra i 1 bronzu.
Takmicarke Gk Paracin ovog vikenda su ucestvovale na Medjunarodnom turniru u Vogosci-Sarajevo. Grupna vezba-junorke A program su osvojile 3. mesto i bronzu , zlato i srebro su uzele 2 ekipe iz Rusije. Savic Emilija i Miljkovic Katarina kojoj je ovo bio prvi nastup u individualnomprogramu su osvjile 5. i 7. mesto. Ovim takmicenjem Paracinke su otvorile ovaj deo takmicarske sezone posle 2 ipo meseca takmicarske pauze.

PROŠLOG VIKENDA GK PARAĆIN JE IMAO SVOG PREDSTAVNIKA NA VELIKOM MEDJUNARODNOM TURNIRU U LJUBLJANI. MARINA ANDJELIĆ , SENIORKA JE NASTUPALA U VEŽBI LOPTOM I ZAUZELA 2. MESTO I SREBRNU MEDALJU U KONKURENCIJI 5 ZEMALJA( SLOVENIJA, HRVATSKA, ITALIJA, MADJARSKA, AUSTRIJA I SRBIJA)
SPORTSKI SAVEZ JE OVOG PUTA ZNAČAJNO POMAOGAO U OSTVARENJU OVOG SNA DA ODEMO NA OVAJ VEOMA ZNAČAJAN TURNIR U NAŠEM OKRUŽENJU I DODELIO KLUBU DODATNA SREDSTVA KOJA SU POKRILA TROŠKOVE PUTA TRENERU I TAKMICARKI KAO I TROŠKOVE KOTIZACIJE TAKMICARKI. U SLOVENIJU SU PUTOVALE TAKMICARKA, MARINA ANDJELIC, TRENER MARIJA DJORDJEVIĆ I SUTKNJA NAŠEG KLUBA KOCIĆ ANDJELA KOJA JE OVE GODINE DOBILA PRVI NACIONALNI I NAJVIŠI RANG ZA SUTKINJE.
OVIM TAKMIČENJEM KLUB JE ZATVORIO TAKMIČARSKU SEZONU I POSLE ODRYAVANJA VECERI RITMIKE 2.07. U GRADU TAKMIČARKE IDU DO KRAJA MESECA NA ZASLUŽENI ODMOR.

VIŠE NEGO USPEŠNA SEZONA ZA GK PARAĆIN


ПОШТОВАНИ СПОРТСКИ ПРИЈАТЕЉИ,
ГК ПАРАЋИН ЈЕ ПРЕТХОДНОГ ВИКЕНДА БИО УЧЕСНИК 4. МЕЂУНАРОДНОГ КУПА У ПЕЧУЈУ, У МАЂАРСКОЈ.
РЕЗУЛТАТИ ТАКМИЧАРКИ ГК ПАРАЋИН:

ЂУКИЋ АЊА 2004. 7. МЕСТО
ТАСЕВСКСА ЈОВАНА МЛАЂА ПИОНИРКА 2002. И МЛАЂЕ-1. МЕСТО
МАТИЋ МИЛИЦА 2002.-1. МЕСТО
МАТИЋ МАША-КАДЕТКИЊА 2000.-4, МЕСТО У ВИШЕБОЈУ И 3. МЕСТО У ВЕЖБИ ЛОПТОМ
СТАНКОВИЋ МИЛИЦА 1996.-2. МЕСТО У ВИШЕБОЈУ И ДРУГО МЕСТО У ВЕЖБИ ОБРУЧЕМ И ЛОПТОМ
АНЂЕЛИЋ МАРИНА-СЕНИОРКА-1. МЕСТО У ВЕЖБИ ЧУЊЕВИМА, ЛОПТОМ И У ВИШЕБОЈУ.

СПОРТСКИ ПОЗДРАВ
ТРЕНЕР-МАРИЈА ЂОРЂЕВИЋ

PRVENSTVO SRBIJE U INDIVIDUALNOM PROGRAMU RITMICKA GIMNASTIKA 08.06.2013., TEHNICKI ORGANIZATOR-KLUB EVITA, SVILAJNAC SENIORKA, MARINA ANDJELIC, GK PARACIN-1. MESTO I ZLATNA MEDALJA

GK PARACIN, TRENER, MARIJA DJORDJEVIC

POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GK PARACIN JE OVOG VIKENDA IMAO SVOJE PREDSTAVNICE U 3 KATEGORIJE NA AKDAEMIK KUPU U BUGARSKOJ. U PIONIRKSOJ KONKURENCIJI UCESTVOVALE SU GRCEVIC MIA I SAVIC EMILIJA I OBE ZAUZELE 4. MESTO U VISEBOJU. U JUNIORKSO KONKURENCIJI SOFIJA MARJANOVIC JE ZAUZELA 3. MESTO ,A U SENIORSKOJ KONKURNECIJI ANDJELIC MARINA 2. MESTO I STANKOVIC MILICA 3. MESTO.

NA KUPU JE UCESTVOVALO 16 KLUBOVA IZ 9 ZEMALJA.
SPORTSKI POZDRAV

TRENER
MARIJA DJORDJEVIC


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GK PARACIN JE OVOG VIKENDA UCESTVOVAO NA PRVENSTVU SRBIJE U GRUPNIM B VEZBAMA TJ. SKOLAMA RITMIKE.
NAJUSPESNIJE TAKMICARKE GK PARACIN BILE SU JUNIORKE U VEZBI LOPTOM I OSVOJILE 3. MESTO I BRONZANU MEDLAJU. DRUGA EKIPA JUNIORKI JE ZAUZELA 5. MESTO I EKIPA KADETKINJA U VEZBI OBRUCEM 6. MESTO. NA TAKMICENJU JE UCESTVOVALO 53 EKIPE IZ 14 KLUBOVA IZ CELE SRBIJE.

17.-18.05.2913., SARAJEVO, MEDJUNARODNI TURNIR SUADA DILBEROVIC

SAVIC ANJDJELA-NAJMLADJA PIONIRKA 3. MESTO
GRCEVIC MIA-MLADJA PIONIRKA-2. MESTO
DJUKIC ANJA, MLADJA PIONIRKA-4. MESTO
MATIC MILICA-PIONIRKA-1. MESTO
MATIC MASA-KADETKINJA-1. MESTO


SRDACAN SPORTSKI POZDRAV


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
PRETHODNOG VIKENDA CLANICA GK PARACIN , TAKMICARKA 2004. GODISTE GRCEVIC MIA NA MEDJUNARODNOM PRIJATELJSKOM SUSRETU KLUBOVA GDE JE UZELO UCESCE 10 ZEMALJA , ZAUZELA JE 2. MESTO U VISEBOJU I 2. MESTO U VEZBI OBRUCEM. OVO JE DO SADA NJEN NAJVECI USPEH KOJI JE SIGURNO ZNAK DA I U OVOM GODISTU IMAMO VEOMA KAVALITETNU TAKMICARKU KOJA CE U INDIVIDUALNOM PROGRAMU SIGURNO BITI VEOMA ZAPAZENA U SRBIJI I ZEMLJAMA U OKRUZENJU.

TRENERI I UPRAVA GK PARACIN


ПОШТОВАНИ СПОРТСКИ ПРИЈАТЕЉИ,
ФОКИЦА КУП У НИШУ ОДРЖАН ЈЕ 21.04.2013. И ДЕВОЈЧИЦЕ ГК ПАРАЋИН СУ НА НЈЕМУ ОСВОЈИЛЕ 4 ЗЛАТНЕ И 2 СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ. НАЈУСПЕШНИЈЕ СУ БИЛЕ ПИОНИРКЕ И ЈУНИОРКЕ ГК ПАРАЋИН.

ТРЕНЕРИ ГК ПАРАЋИН

POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
DEVOJCICE GK PARACIN SU PRETHODNOG VIKENDA UCESTVOVALE NA MEDJUNARODNOM TURNIRU 8 ZEMALJA -TROFEJ NOVOG SADA. U GRUPNI VEZBAMA PIONIRKE SU ZAUZELE 4. MESTO , AKADETKINJE 1. MESTO U VEZBI LOPTOM. U INDIVIDUALNOJ KONKURENCIJI NAJBOLJ EPLASIRANE CLANICE KLUBA SU MARJANOVIC SOFIJA-JUNIORKA-3. MESTO I ANDJELIC MARINA --SENIORKA-2. MESTO. VEOMA USPESNO 4. MESTO ZAUZELE SU GRCEVIC MIA-MLADJA PIONIRKA I STANKOVIC MILICA-SENIORKA.

NAREDNO TAKMICENJE JE U NISU-FOKIC AKUP U MASOVNIM VEZBAMA 21.04.2013.

SPORTSKI POZDRAV
TRENERI GK PARACIN

POSTOVANI PSORTSKI PRIJATELJI,
GK PARACIN JE 24.03. UCESTVOVAO NA PRVENSTVU SRBIJE U MASOVNI VEZBAMA, C PROGRAM.
UCESTVOVALO JE 64 DEVOJCICE GK PARACIN.
KATEGORIJA 1. RAYRED I MALDJE-2, METSO U VEZBI BEZ REKVIZITA
KATEGORIJA 4. RAZRED I MLADJE 1. MESTO, BEZ REKVIZITA, EKIPE PARACIN 1 I 2
KATEGORIJA 5. RAZRED I STARIJE -PARACIN 1,VEZBA LOPTAMA-1. MESTO I EKIPA PARACIN 2-VEZBA OBRUCEVIMA-2. MESTO.

NAJBOLJA EKIPA NA TAKMICENJU OD UKUPNO 35 EKIPA JE EKIPA PARACIN 1, VEZBA LOPTAMA KOJA JE OSVOJILA NAJVECI BROJ BODOVA.


SPORTSKI POZDRAV
TRENER MARIJA DJORDJEVIC, NATASA AVRAMOVIC, BOJANA MATIC, DRAGANA PAVLOVIC I SANJA MILOVANOVIC
SUDIJA ZA GK PARACIN-KOCIC ANDJELA


POZDRAV
GK PARACIN

PRVENSTVO SRBIJE U A GRUPNIM VEZBAMA
16.12.2012.

JUNIORKE GK PARACIN> SOFIJA MARJANOVIC, KOCIC ANDRIJANA, DOBROSAVLJEVIC KATARINA, STANKOVIC MILICA I RADOJKOVIC ALEKSANDRA

2. MESTO I SREBRNA MEDALJA

POZDRAV
TRENERI MARIJA DORDJEVIC I KOCIC ANDJELA

POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
JUNIORKE GK PARACIN SU NA PRVENSTVU SRBIJE U GRUPNIM-A VEZBAMA( VEZBA OBRUCEVIMA), NAJVISEM TAKMICENJU U RANGU TAKMICENJA ZA GRUPNE VEZBE OSTVARILE ODLICAN REZULTAT I OSVOJILE 2. MESTO I SREBRNU MEDALJU. SASTAV EKIPE JE BIO- SOFIJA MARJANOVIC, KOCIC ANDRIJANA,DOBROSAVLJEVIC KATARINA, RADOJKOVIC ALEKSANDRA I STANKOVIC MILICA.

TRENER DJORDEVIC MARIJA I KOCIC ANDJELA

SPORTSKI POZDRAV
GK PARACIN


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
PRETHODNOG VIKENDA 5 CLANICA GK PARACIN JE UCESTVOVALO NA SANTA KLAUS KUPU U BUDIMPESTI.
u NAJMALDJOJ KATEGORIJI-MINI 2004. GRCEVIC MIA JE OSVOJILA ZLATO U VEZBI BEZ REKVIZITA. U KATEGORIJI 2002. SAVIC EMILIJA-ZLATO U VEZBI BEZ REKVIZITA. U KADETSKOJ KATEGORIJI MATIC MASA ZLATO U VEZBI BEZ REKVIZITA. U JUNIORSKOJ KATEGORIJI 1999. MARJANOVIC SOFIJA ZLATO U VEZBI OBRUCEM I U SENIORSKO KATEGORIJI ZLATO STANKOVIC MILICA U VEZBI LOPTOM I OBRUCEM KAOI U VEISEBOJU.


SPORTSKI POZDRAV
MARIJA DJORDJEVIC


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GIMNASTICKI KLUB PARACIN JE 25.11. UCESTVOVAO NA PRVENSTVU SRBIJE U GRUPNIM VEZBAMA. DEVOJCICE SU U KATEGORIJAMA 1. RAZRED I MALDJE OSVOJILE 2 . MESTO. DEVOJCICE U KATEGORIJI 4. RAZRED I MLADJE-PARACIN 1-1. MESTO I PARACIN-2 -2. MESTO. DEVOJCICE U KATEGORIJI 5. RAZRED I STARIJE SU OSVOJILE PARACIN 1-1. MESTO I PARACIN 2. -2MESTO. UKUPAN SKOR 2 ZLATA I 3 SREBRA. POSEBNO SU POHVALJENE DEVOJCICE U KATEGORIJI 5. RAZRED I STARIJE, GRUPA PARAICN 1 U VEZBI LOPTAMA KOJA JE IMALA VEOMA ZAPAZENU VEZBU I DOBILA POHVALE OD SVIH SUTKINJA KAO I OD VRHOVNE SUTKINJE-KOJA MA TITULU BREVE SUTKINJE.

NAREDNO TAKMICENJE JE U INDIVIDUALNOJ KONKURENCIJI -MEDJUNARODNI TURNIR SANTA KLAUS U BUDIMPESTI 8. I 9. 12. GDE UCESTVUJU GRCEVIC MIA, SAVIC EMILIJA, MATIC MASA, MARJANOVI SOFIJA I STANKOVIC MILICA.


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
PRETHODNOG VIKENDA DEVOJCICE GK PARACIN SU SE TAKMICILE NA PECS KUPU, PECUJ, MADJARSKA. U INDIVIDUALNOM PROGRAMU UCESTVOVALE SU MASA MATIC KOJA JE OSVOJILA ZLATO I EMILIJA SAVIC KOJA JE BILA 5. KADETINJE U VEZBI LOPTOM OSVOJILE SU 2. MESTO I SREBRNU MEDALJU.EKIPU JE PREDVODILA TRENER NATASA AVRAMOVIC.


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GK PARACIN JE PRETHODNA DVA VIKENDA IMAO PREDSTAVNIKE NA TRI TAKMICENJA.

27.05.2012, PRVENSTVO SRBIJE U SKOLAMA RITMIKE-1. I 2. RAZRED 3. MESTO I EKIPA 5. I 6. RAZREDA 4. MESTO
2.06.2012. PRVENSTVO SRBIJE U INDIVIDUALNOM PROGRAMU ZA MALDJE KATEGORIJE-ANJA DJUKIC 9. MESTO
2.06. 2012. AKADEMIK KUP,SOFIJA-BUGRSKA, MIA GRČEVIĆ-MLAJDA PIONIRKA -3. MESTO, MARINA ANDJLEIĆ-SENIORKA- 3. MESTO, SAVIĆ EMILIJA-PIONIRKA 4. MESTO I STANKOVIĆMILICA-SENIORKA 4. MESTO.


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GK PARACIN JE OVOG VIKENDA IMAO 2 TAKMICENJA -TROFEJ NOVOG SADA I LEDA KUP U ZAGREBU

TROFEJ NOVOG SADA-MLADJE PIONIRKE-1. MESTO,KADETKNJE-DRUGO MESTO,DJUKIC ANJA 4. MESTO,RADOJKOVIC ALEKSANDRA 4. MESTO,MARJAANOVIC SOFIJA-3. MESTO I EMILIJA SAVIC U KONKURENCIJI 3 GODISTA OD 25. TAKMICARKI 14. MESTO .

LEDA KUP,ZAGREB-ANDJELIC MARINA 1. MESTO, STANKOVIC MILICA 5. MESTO I MATIC MASA 7. MESTO.

PRVENSTVO SRBIJE U GRUPNIM VEZBAMA-C PROGRAM
KATEGORIJA I RAZRED I MLADJE-2. MESTO
KATEGORIJA OD I DO IV RAZREDA,EKIPA PARACIN 1. -1. MESTO, EKIPA PARACIN 2.-2. MESTO
KATEGORIJA V RAZRED I STARIJE, EKIPA PARACIN 1. -1. MESTO ,EKIPA PARACIN 2-2. MESTO

OKРУЖНО ПРВЕНСТВО У СПОРТСКОЈ ГИМНАСТИЦИ
ОДРЖАНО 16.03.2012.
О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН


НАЈМЛАЂЕ ПИОНИРКЕ 1.-4. РАЗРЕД О.Ш.

ЕКИПНО 1. МЕСТО О.Ш. СТЕВАН ЈАКОВЉЕВИЋ,ПАРАЋИН
ПОЈЕДИНАЧНО 1. МЕСТО-АНДРЕА МАРКОВИЋ, О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН


НАЈМЛАЂИ ИПИОНИРИ 1.-4. РАЗРЕД О.Ш.

ПОЈЕДИНАЧНО
1. МЕСТО АНДРЕЈ ЂУКИЋ,О.Ш. СТЕВАН ЈАКОВИЉЕВИЋ,ПАРАЋИН
2. МЕСТО НОВАК МАРКОВИЋ, О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН


МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ 5.-6. РАЗРЕД О.Ш.

ЕКИПНО 1. МЕСТО-О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН
ПОЈЕДИНАЧНО 1. МЕСТО –МАТИЋ МАША.О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН

МЛАЂИ ПИОНИРИ 5.-6. РАЗРЕД О.Ш.

ЕКИПНО 1. МЕСТО О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН
ПОЈЕДИНАЧНО 1. МЕСТО ДАЛИБОР РАДИЧЕВИЋ,О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ, ПАРАЋИН


СТАРИЈИ ПИОНИРИ 7.-8. РАЗРЕД О.Ш.

ЕКИПНО 1. МЕСТО О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН
ПОЈЕДИНАЧНО 1. МЕСТО СЛАВКО ПЕЛИВАНОВИЋ, О.Ш. ЂУРА ЈАКШИЋ,ПАРАЋИН

ОМЛАДИНКЕ С.Ш.

ЕКИПНО 1. МЕСТО С.Ш. СВИЛАЈНАЦ
ПОЈЕДИНАЧНО 1. МЕСТО АЛЕКСАНДРА СТОКИЋ, С.Ш. СВИЛАЈНАЦ

ОМЛАДИНЦИ С.Ш.

ЕКИПНО 1. МЕСТО ГИМНАЗИЈА ПАРАЋИН
ПОЈЕДИНАЧНО 1. МЕСТО МАРЈАН МАТИЋ, ЕЛЕКТРО -ГРАЂЕВИСНКА ШКОЛА НИКОЛА ТЕСЛА, ЈАГОДИНА


GODISNJA PRIREDBA GKPARACIN
27.12.2011.
SALA GRADSKOG POZORISTA PARACIN
DEO ATMOSFERE SA PRIREDBE


SRDACAN SPORTSKII POZDRAV
UPRAVA, TRENERI I CLANOVI KLUBA


SVECANA DODELA NAGRADE FONDACIJE ALKSANDRE SONJE TOMKOVIC
DOBITNIK MARINA ANDJELIC, UCENICA II RAZREDA GIMNAZIJE PARACIN I NAJTROFEJANIJA CLANICA GIMANSTICKOG KLUBA PARACINFOTOGRAFIJE SA PRVENSTVA SRBIJE U GRUPNIM VEZBAMA
POZDRAV
GK PARACIN


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GK PARACIN JE 18.12.2011. BIO UCESNIK NA PRVENSTVU SRBIJE U GRUNIM A VEZBAMAKOJE SU INACE NAJVISI NIVO GRUPNIH VEZBI SA VELIKIM ZAHTEVIMA U POGLEDU TEHNIKE, SPREMNOSTI I IZDRZLJIVOSTI.
EKIPA 20002. GODISTE PO PRVI PUT UCESTVUJE NA OVAKVOM TAKMICENJU I ZAUZELJA JE 5. MESTO
EKIPA SENIORKI OSVOJILA JE 3. MESTO I BRONZANU MEDALJU I JOS JEDNOM POKAZALA DA JOJ JE MESTO U SAMOM VRHU GIMNASTIKE U SRBIJI. EKIPA SENIORKI JE BILA U SLEDECEM SASTAVU( ANDJELIC MARINA, KOCIC ANDJELA, PECINOVIC MILJANA, STANKOVIC MILICA I MILOVANOVIC SANJA).

SPORTSKI POZDRAV
GK PARACIN
MARIJA DJORDJEVIC

Postovani sportski prijatelji Gk Paracin je od Strucnog odbora ritmicke gimnastike Gimnastickog Saveza Srbije dobio zvanicnu bodovnu listu najuspesnijih klubova u ovoj godini.
Posle 4 najuspesnija, najtrofejnija kluba u Srbiji (Ritam-Ritam-PInki, Partizan, Palilula i Tim), koje inace predvode najbolji strucnjaci u ritmici jos iz bivse Jugoslavije, Gimnastickil klub Paracin je na 5. mestu pre svih ostalih klubova iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Nisa......,svih gradova koji su po broju stanovnika mnogo veci od naseg grada.
Veoma smo ponosni na tu cinjenicu i to nam je svakako i najveci motiv za dalji rad i entuzijazam u ovom sportu bez obzira na koje probleme budemo nailazili tokom daljeg rada.

Sportski pozdrav
Uprava,treneri i clanovi kluba

Preuzmi Bodovanje Klubova 2011.


GODISNJA PRIREDBA GK PARACIN CE SE ODRZATI 27.12.2011. U SALI GRADSKOG POZORISTA PARACIN

SPORTSKI POZDRAV
GK PARACIN

Postovani sportski prijatelji, prethodnog vikenda nasa takmicarka GK Paracin, Mia Grcevic je ucestvovala na Medjunarodnom Bozicnom turniru u Zagrebu i u kategoriji Mini takmicarki-godiste 2004.,05. i 06(35 takmicarki). zauzela 9. mesto.

Postovani sportski prijatelji,
na upravo odrzanom Prvenstvu Srbije u Masovnim vezbama(27.11.2011.), u Novom Sadu Gk Paracin je ostvario sledece rezultate:
KATEGORIJA I I MLADJE,VEZBA OBRUCEVIMA-3. MESTO
KATEGORIJA IV I MLADJE ,VEZBA LOPTAMA, 2.MESTO
KATEGORIJA V I STARIJE, VEZBA VIJACAMA-2. MESTO
KATEGORIJA V I STARIJE ,VEZBA LOPTAMA-2.MESTO

Srdacan pozdrav
uprava i treneri Gk Paracin

POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
Gimnasticki klub Paracin je na 2. Medjunarodnom Gimnastix kupu, u Nisu, koji je odrzan 12.11.2011. bio najmasovniji klub koji je uzeo ucesce i ostvario sledece rezultate


MASOVNE VEZBE
KATEGORIJA 1. RAZRED I MLADJE,VEZBA OBRUCEVIMA-2. MESTO
KATEGORIJA OD 1.-4. RAZREDA, VEZBA BEZ REKVIZITA-2. MESTO
KATEGORIJA OD 1.-4. RAZREDA, VEZBA LOPTAMA-1. MESTO
KATEGORIJA OD 5.-8. RAZREDA, VEZBA VIJACAMA 2. MESTO
KATEGORIJA OD 5.-8. RAZREDA, VEZBA LOPTAMA-1. MESTO


INDIVIDUALNI PROGRAM
KATEGORIJA 2004. ANJA DJUKIC-4. MESTO I GRCEVIC MIA-2. MESTO
KATEGORIJA 2002. EMILIJA SAVIC 10.,TASEVSKI JOVANA 12. I MATIC MILICA 13. MESTO
KATEGORIJA 2000. MATIC MASA 4. MESTO
KATEGORIJA 1999. MARJANOVIC SOFIJA -3. MESTO
KATEGORIJA SENIORKI-ANDJELIC MARINA 3. MESTO

SPORTSKI POZDRAV
TRENERI GK PARACIN


Postovani,
Na upravo odrzanom Apsolutnom prvenstvu Srbije koje se po prvi put odrzava na ovaj nacin nase takmicarke u pojedininacnom plasmasnu osvojile su >Marina Andjelic 4. mesto od 17 takmicarki ,a Matic Masa 8. mesto od 24 takmicarke.
Ovo je bilo vemo visoko rangirano takmicanje jer su ucesnice bile iz najjaceg A programa tako da su nase takmicarke uspesno predstavljale grad i klub. Ekipno nase takmicarke zauzele su 9. mesto od 17 klubova ucesnica.

Postovani sportski prijatelji,
Gk Paracin je prethodnog vikenda imao dva takmicenja. Na PGSE cupu u Budimpesti, 29.-30.10.2011. klub su predstavljale Grcevic Mia 2004. i Savic Emilija 2002. Grcevic Mia je zauzela 2. mesto ,a Savic Emilija 3. mesto. Ovo je Gk Paraicnu najuspesniji turnir u Madarskoj od kada klub nastupa na ovom takmicenju.

Na Trofeju Beograda, 30.10.2011. nastupala je nasa takmicarka Djukic Anja 2004. i zauzel;a 2. mesto.

Postovani sportski prijatelji, Gimnastickiklub Paracin imao je svog predstavnika na 5. medjunarodnom kupu u ritmickoj gimnastici, Ritam kup, koji se odrzao u beogradu od 22.-24.10.2011. Nas klub predstavljala je Grcevic Mia koja je u ukupnom plasmanu za 2003.-2004. godiste zauzela 11. mesto a u svom godistu 2004. 1. mesto. Djukic Anja je takodje trebala da predstavlja nas klub ali je bila sprecena zbog bolesti. Sledeci vikend Paracin ce predstavljati Savic Emilija i Grcevic Mia na PGSE kup u Budimpesti.

MONTENEGRO KUP, BUDVA 24.-27.06.2011.


Postovani sportski prijatelji,
05.05.2011. odrzan je Memorijalni kup prof.Ljiljane Tomic,Otvoreno prvenstvo Sumadije ,Pomoravlja i Niskog okruga u Skolama ritmike i Otvoreno prvenstvo Srbije u individualnim vezbama u ritmickoj gimanstici. Organizator memorijala je Gimnasticki klub Paracin i Sportski savez Paracin, a kup je bio odrzan u Sportskom centru Ada,u Cupriji.
Na takmicenju je ucestvovalo 220 devojcica iz cele Srbije ,iz 15 klubova.
Devojcice Gk Paracin su se predstavile veoma uspesno na ovom takmicenju zauzele sledece plasmane>
Predskolska kategorija-2. mesto
I i II razred-1. i 3. mesto
III i IV razred-2. i 3. mesto
VII i starije- 1. mesto

U pojedinacnoj konkurenciji>
Anja Djukic 2004.-1. mesto u opstem plasmanu i 1. mesto u regionalnom plasmanu
Savic Emilija 2002.- 2. mesto u regionalnom plasmanu i 7. mesto u opstem plasmanu
Matic Masa 2000.-1. mesto u regionalnom plasamanu i 3. mesto u opstem plasmanu
Marjanovic Sofija 1999.- 2. mesto u regionalnomplasamnau i 3. mesto u opstem plasmanu
Kocic Andjela 1995.-2 mesto u regionalnom i 2. mesto u opstem plasmanu
Andjelic Marina 1995. 1. mesto u regionalnom i 1. mesto u opstem plasmanu.

Gk Paracin je na ovom takmicenju predstavljalo 6 individulanih takmicarki i 65 takmicarki u grupnim vezbama.
Uprava i treneri Gk Paracin


POSTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI,
GIMNASTICKI KLUB PARACIN VAS POZIVA DA BUDETE NASI GOSTI 8.05.2011.GODINE NA 3. MEMORIJALNOM KUPU PROF.LJILJANE TOMIC,OTVORENOM PRVENSTVU SUMADIJSKOG,POMORAVSKOG I NISKOG OKRUGA U RITMICKOJ GIMNASTICI.
MEMORIJALNI KUP BICE ODRZAN U SPORTSKOM CENTRU ADA ,U CUPRIJI OD 11-16 CASOVA.
VASIM DOLASKOM PODRZACETE OKO 250 DEVOJCICA IZ CELE SRBIJE KOJE CE ODMERITI SNAGE I POKAZATI SVU LEPOTU JEDNOG OD NAJLEPSIH ZENSKI SPORTOVA.

SPORTSKI POZDRAV
UPRAVA,TRENERI I CLANICE GK PARACIN

GK PARACIN JE 1. 05. BIO UCESNIK 5. MEDJUNARODNOG PRIJATELJSKOG SUSRETA KLUBOVA.
CALNICE KLUBA KOJE SU PREDSTAVLJALE KLUB:
SAVIC EMILIJA 2002.
MATIC MASA 2000.
KOCI ANDJELA 1995.
ANDJELIC MARINA 1995.
NA OVOM TURNIRU MARINA ANDJELIC JE POSTIGLA VEOMA ZAPAZEN USPEH I ZAUZELA 1. MESTO U VEZBI LOPTOM U KONKURENCIJI SENIORKI.


POSTOVANI, 8. MAJ-a 2011.-te - GIMNASTICKI KLUB PARACIN VAS POZIVA NA 3. MEMORIJALNI KUP PROF. LJILJANE TOMIC U RITMICKOJ GIMNASTICI.
U OKVIRU KUPA ODRZACE SE MEDJUOKRUZNO TAKMICENJE 3 OKRUGA U SKOLAMA RITMIKE-GRUPNE VEZBE I INDIVIDUALNO TAKMICENJE -ZA SVE KLUBOVE SRBIJE I VOJVODINE.
KUP CE BITI ODRZAN U SPORTSKOM CENTRU ADA,CUPRIJA OD 11-16 CASOVA.
DO SADA JE SVOJE UCESCE PRIJAVILO 14 KLUBOVA IZ CELE SRBIJE. UKUPAN BROJ TAKMICARKI JE OKO 250.

SPORTSKI POZDRAV
UPRAVA I TRENERI GK PARACIN


Gk Paracin je 15.,16. i 17. 04. ucestvovao na Medjdunarodnom,Suada kupu u Sarajevu gde su devojcice Anja Djukic,Mia Grcevic i Sofija Marjanovic zauzele 4. mesto u svojim kategorijama i Savic Emilija 10.mesto.
Devojcice u masovnim vezbama su ucestvovale na Fokica kupu u Nisu i osvojile 1 zaltnu,1 srebrnu i 2 bronzane medalje.

Treneri Gk Paracin


POSTOVANI,
GK PARACIN JE PRETHODNOG VIKENDA UCESTVOVAO NA LEDA KUPU U ZAGREBU.
U KONKURENCIJI 15 ZEMALJA ( AUSTRIJA, BIH, BUGARSKA, ESTONIJA, ITALIJA, KAYAHSTAN, LITVANIJA, MADJARSKA, NEMACKA, POLJSKA, SLOVACKA, SLOVENIJA, SRBIJA, UKRAJINA I HRVATSKA) NASE GIMNASTICARKE IMALE SU SLEDECI PLASMAN>
MARINA ANDJELIC 3. MESTO,U KATEGORIJI SENIORKI
KOCIC ANDJELA 9. MESTO, U KATEGORIJI JUNIORKI 1.
DJUKIC ANJA 5. MESTO, U MINIKATEGORIJI 2003. I MLADJE

SPORTSKI POZDRAV
TRENERI I UPRAVA GK PARACIN


Postovani,
Gk Paracin je prethodnog vikenda uzeo ucesce na 2 takmicenja.
U Beogradu je odrzano prvenstvo Srbije u Masovnim vezbama -C program i nase su devojcice osvojile u obe kategorije ,sve cetiri grupe srebrnu medalju, i zauzele drugo mesto.

Na 5.int. Friends kupu u Austriji Marina Andjelic je u kategoriji seniorki 1995. i straije u konkurenciji 15 zemalja zauzela 1. mesto u vezbi loptom i obrucem.

Postovani,
Gk Paracin prethodnog vikenda imao je odlicne uspehe na sledecim takmicenjima.
Marina Andjelic ,najuspesnija seniorka nastupila je na 5. intern.prijateljskom kupu u Austriji i u seniorskoj konkureniocji u vezbi loptom ii obrucem zauzela 1. mesto u veoma jakoj konkurenciji.
Na prvenstvu Srbije u masovnim vezbama-C program u kategoriji mladjih pionirki 2 ekipe su zauyele 2. mesto i u kategoriji strijhih pionirki takodje su 2 ekipe zauzele 2. mesto.

Gimnasticki klub PAracin je obradovao svoje clanice malim iznenadjenjem pred Novu Godinu-dolaskom Deda Mraza sa paketicima koji su predstavljali simbolicnu zahvalnost devojcicama za njihov vredan i veoma uspesan rad u 2010. godini. Veliko hvala i nasem duguogodisnjem pratiocu COKOLENDU!!!!


Postovani,
Gk PAracin je 26.12. bio ucenik na Ritmix kupu, u Novom Sadu.Gk PAracin je predstavljalo 40 devojcica u 3 kategorije. Na Ritmix kupu bilo je oko 700 ucesnika iz Srbije i Bosne.
KAtegorija najmladjih takmicarki u vezbi loptom osvojila je srebrnu medalju i drugo mesto.
Kategorija od 2.-5. razreda u vezbi obrucem osvojila je 1. mesto.
KAtegorija od 2.-5. razreda u kombinaciji rekvizita obruc-trake osvojila je 1. mesto.
Ovo je ujedno i bilo poslednje takmicenje u ovmo delu sezone.
Devojcie od 30.12. do 8.01. imaju zasluzeni odmor.

 

USPESAN DAN PRED SVETOG NIKOLU!!!
JUNIORKE(MARINA ANDJELIC,ANDJELA KOCIC,SANJA MILOVANOVIC,MILICA STANKOVIC,MILJANA PECINOVIC I ALEKSANDRA RADOJKOVIC) NA PRVENSTVU SRBIJE U GRUPNIM-A VEZBAMA OSVOJILE SU SREBRO I POTVRDILE USPESAN RAD OD AVGUSTA MESECA NA OVOJ VEZBI.NA BOZICNOM KUPU U ZAGREBU 17. I 18. DECEMBRA USPESNO PREDSTAVLJALE GK PARACIN SAVIC EMILIJA,2002.-8. MESTO I MATIC MASA.,2000.-10 MESTO. U KONKURENICJI JE BILO 13 ZEMALJA U A PROGRAMU KOJI JE NAJVISI NIVO TAKMICENJA. DEVOPJCICE SU PO PRVI PUT VEZBALE NOVI REKVIZIT I TO JE DOBRA PRIPREME ZA BUDUCA TAKMICENJA.

GK PARACIN JE 28.11. BIO UCESNIK PRVENSTVA SRBIJE U MASOVNIM VEZBAMA-C PROGRAM.
NAJMLADJA KATEGORIJA-1. RAZRED I MLADJE OSVOJILA JE 2. MESTO U VEZBI LOPTOM
KATEGORIJA 5. RAZRED I MLADJE,EKIPA PARACIN I OSVOJILA JE 1. MESTO U VEZBI OBRUCEM I TRAKOM
KATEGORIJA 5. RAZRED I MLADJE,EKIPA PARACINN II OSVOJILA JE 2. MESTO U VEZBI OBRUCEM

GIMNASTIX KUP,NIS 2010.(7.11.2010.)
LEPO DRUZENJE I USPESNO TAKMICENJE!!!
KATEGORIJA 2002/03 1 ZLATNA I 1 BRONZANA MEDALJA
KATEGORIJA 1999/2000/01 1 ZLATNA MEDALJA
INDIVIDUALNI PROGRAM:
DJUKIC ANJA 2004.-SREBRNA MEDALJA
...SAVIC EMILIJA 2002.-ZLATNA MEDALJA
MATIC MASA 2000.- ZLATNA MEDALJA
MARJANOVIC SOFIJA 1999.- SREBRNA MEDALJA
KOCIC ANDJELA 1995.-BRONZANA MEDALJA
ANDJELIC MARINA 1995.- ZLATNA MEDALJA

GK PARACIN JE UCESTVOVAO NA GRAND CUPU U SARAJEVU 15.-17.10. I DONEO U SVOJ GRAD 3 MEDALJE. 2 U GRUPNIM VEZBAMA(MARINKOVIC VIKTORIJA,CIRIC JOVANA,ILIC VANJA,KOCIC ANDRIJANA,DENCIC MILICA,MARKOVIC ANDJELA.STANKOVIC MILICA,KOCIC ANDJELA,ANDJELIC MARINA,RADOJKOVIC ALEKSARDNA I PECINOVIC MILJANA)-BRONZANU I ZLATNU, I U INDIVIDUALNOJ KONKURENCIJI-ANDJELIC MARINA-SREBRNU MEDALJU.


Gk Paracin je od 6.-11.08. je organizovao pripreme u Vrnjackoj Banji sa 20 devojcica.
Gk Paracin je nastavio sa radom posle tronedeljne pauze.Za nove clanice kluba upis pocinje 1.09.
Sve informacije mozete dobiti na tel.063696842.


I ove godine otvaranje sportskog leta nije proslo bez nastupa devojcica Gk PAracin,a zatim 9.07. je odrzano u centru grada Vece ritmike na kome je ucestvovalo oko 65 devojcica.


Gk PAracin je 30.05. bio organizator II memorijalnog kupa profesorke Ljiljane Tomic u ritmickoj gimnastici za gimnasticarke 2002. i mladje. istog dana Gk PAracin je bi tehnicki organizator prvenstva Srbije u grupnim vezbama B programa-Skolama ritmike.
2003. i 2004. godistte
u regionlnoj konkurenciji Djukic Anja je osvojila 1. mesto

2002. godiste
u regionalnoj konkurenciji Savic Emilija je osvojila 2. mesto

PRVENSTVO SRBIJE U RITMIČKOJ GIMNASTICI GRUPNE VEŽBE B PROGRAM PARAĆIN, 30.05.2010.
Postovani,
Gimnasticki klub PAracin Vas poziva na 2. memorijalni kup prof. Ljiljane Tomic u ritmickoj gimnastici ,kao i na Prvenstvo Srbije u skolama ritmike.
Ukoliko ste u mogucnosti da to medijski propratite bilo bi nam veliko zadovoljstvo.

Datum odrzavanja je 30.05.2010.
mesto-Hala sportova PAracin
Vreme pocetka 10 casova


Uprava,treneri i clanovi Gk PAracin


POSTOVANI,
2.05. U BEOGRADU JE ODRZAN 3.MEDJUNARODNI PRIJATELJSKI SUSRET KLUBOVA IZ 7 ZEMALJA.
GK PARACIN SU PREDSTAVLJALE>SAVIC EMIIJA,MARJANOVIC SOFIJA ,KOCIC ANDJELA I ANDJELIC MARINA.NAJBOLJI PLASMAN U VISEBOJU ZAUZELA JE ANJDLEIC MARINA,JUNIORKA 1995, I ZAUZELA 3.MESTO.

Gk Paracin je prethodnog vikenda bio ucesik na Memorijalnom kupu Suada Dilberovic u Sarajevu gde su uzele ucesce: Savic Emilija,Matic MAsa,Marjanovic Sofija ,Kocic Andjela i Andjelic Marina.Najbolje plasirane devojcice bile su juniorke Kocic Andjela 5. mesto i Andjelic Marina 2. mesto.

Istog vikenda u Nisu na Nais kupu Gk Paracin je predstavljalo 50 devojcica u Masovnim vezbama-C programa.
Ostvareni su sledeci rezultati>
Predskolska kategorija 2. mesto
Kategorija I i II razred 1. mesto
Kategorija III i IV razred 1. mesto
Kategorija V i starije 1. mestoGK PAracin su proslog vikenda u Zagrebu na medjunarodnom Leda kupu u ritmickoj gimnastici predstavljale dve takmicarke: Savic Emilija u kategoriji 2002. god i mladje i Andjelic Marina u kateogriji juniorki 1995.-1997. god. Savic Emilija je u ukupnom plsmanu zauzela 7. mesto a Andjelic MArina 3. mesto i donela gimnastickom klubu prvu medjunarodnu medalju.


Gimnasticki klub Paracin je proteklog vikenda ucestvovao na drzavnom prvenstvu u masovnim vezbama,C program i ostvario sledece rezultate:
Predskolska kategorija ,vezba trakom 3.mesto
Kategorija 1. i 2. rayred, vezba loptom 2. mesto
Kategorija od 3.-5. razeda vezba obrucevima i trakama,1. mesto
Kateogrija 6. i starije 1. mesto u vezbi loptom

Narednog vikenda 2 individualne takmicarke Gk PAracin: Savic Emilija i Andjelic MArina predstavljacd klub na medjunarodnom Leda turniru u Zagrebu u kategorijama 2002. i mladje i juniorskoj kategoriji 1995. god.


SPORTSKI POZDRAV

GK PARACIN JE OD 29.-31.01. UCESTVOVAO NA PGSE CUPU U BUDIMPESTI.
PARACIN SU PREDSTAVLJALE > U KATEGORIJI NAJMLADJIH PIONIRKI -EMILIJA SAVIC, U KATEOGRIJI PIONIRKI -MATIC MASA I U KATEGORIJI STARIJIH PIONIRKI -MARJANOVIC SOFIJA.


GK PARACIN JE NA PRETHODNOM TURNIRU U MASOVNOIM VEZBAMA U NOVOM SADU OSVOJIO U NAJMLADJOJ KATEGORIJI 3. MESTO,U SREDNJOJ KATEGORIJI 1.MESTO I U STARIJOJ KATEGORIJI 2. MESTO.
24.01.U NEDELJU U SALI GRADSKOG POZORISTA U PARACINU JE ODRZANA GODISNJA PRIREDBA NA KOJOJ SU CLSNICE KLUBA POKAZALE 16 KOREOGRAFIJA KOJE SU PRETHODNOJ 2009 GODINI VREDNO SPREMALE.
NA PRIREDBI JE UCESTVOVALO 70 DEVOJCICA UZRASTA OD 4 -17 GODINA.


27.12. u Novom Sadu na medjunarodnom kupu u masovnim vezbama
GK PAracin je ostvario sledece uspehe>
Kategorija pionirki 3. mesto
kategorija uzrasta od 2.-5. rayreda 1. mesto
kategorija juniorki 2. mesto


Drzavno prvenstvo u a grupnim vezbama
Juniorke> Marina Andjelic, Tamara Vasic, Milica Stankovic i Andjela Kocic
bronzana medalja


31. 10 na drzavnomprvenstvu i individualnom programu MArina Andjelic osvojila je bronzanu medalju u kategoriji juniorki u vezbi obrucem i loptom.


29.11.na Trofeju Beograda ucestvovale su Savic Emilija,Matic Masa i MArjanovic sofija.Najbolje plasirana je Savic Emilija u kategoriji najmladjih pionirki 2002. god.,zauzevsi 4. mesto.


Na odrznom prvenstvu Srbije,proslog vikenda u Beogradu,20.12.,u grupnim A vezbama ,clanice Gk Paracin(Marina Andjelic,Andjela Kocic, Milica Stankovic i Tamara Vasic)u vezbi trakom u kategoriji juniorki osvojile su bronzanu medalju.


Narednog vikenda 27.12. u Novom Sadu Gk PAracin predstavl;jace 3 ekipe sa ukkupno 40 devojcica u svim kategorijama na turniru u masovnim vezbama u Novom SAdu.
Pocetkom sledece godine 29.i 30. januara u Budimpesti na PGSE kupu Savic Emilija,MAtic Masa i MArjanovic Sofija predstavljace Gk Paracin namedjunarodnom turn iru u konkurenciji 22 zemlje.


Medjunrodni Ritam kup u Beogradu,broj ucesnica zemalja 14 i oko 160 takmicarki
SSavic Emlija 10. mesto, Marjanovi c Sofija 22.mesto i Matic MAsa 26. mesto

Drzavno prvenstvo u Individualnom programu
Savic Emilija ,kategorija mladjih pionirki 8. mesto,MAtic Masa kategorija pionirki 11 mesto i Andjelic MArina juniorka 3. mesto

Andjelic Marina u peeriodu od 5.11.-10.11. bice ucesnica kampa reprezentacije Srbije u nacionalnom centru u Kosutnjaku,u Beogradu.

 

Sport - Paraćin

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'