Sport - Paracin

PARAĆINSKI  SPORT

PARAĆINSKA  STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA

Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Paraćinu
Sport - Paracin
::
POČETNA
::
::
A. FUDBAL
::
KOŠARKA
::
ODBOJKA
::
RUKOMET
::
::
STONI-TENIS
::
BOKS
::
KARATE
::
ĐŽUDO
:: GIMNASTIKA
::
KARTING
:: KATORI KENDO
::
::
VATERPOLO
::
ATLETIKA
::
KIK BOKS
::
AIKIDO
::
STRELJAŠTVO
::
KUGLANJE
::
AERO-KLUB
::
SPORTSKI PLES
::
PAINT BALL
::
RONIOCI
::
SRPSKI ŠAH
::
::
JOGA
 
::
::
::
UKUPNO: 7082

DANAS: 2

JUČE: 19

Ritmička Gimnastika

Paraćin

 

POČETNA STRANICA

>>> ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ГИМНАСТИЧКОГ КЛУБА ПАРАЋИН ЗА 2008. ГОДИНУ

>>> ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ГИМНАСТИЧКОГ КЛУБА ПАРАЋИН ЗА 2007. ГОДИНУ

Gimnastički Klub Paraćin "GKP"  FACEBOOK STRANA

 

 

ŠEST MEDALJA I PEHAR JAGODINSKIH DŽUDISTA
NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU U KRALJEVU

Dana 14.10.2017.god. u Kraljevu, održano je međunarodn takmičenje u džudou u tehničkoj organizaciji džudo kluba’’ Partizan’’ iz Kraljeva. Na takmičenju je učestvovalo 172 takmičara iz 22 klubova. Jagodinski džudisti su na ovom takmičenju ostvarili zapažen rezultat osvojivši dva prva, tri druga i jedno treće mesto.

Prva mesta i zlatne medalje osvojili su Anja Rajković koja je nastupala i u većoj težinskoj kategoriji gde je osvojila drugo mesto i Aleksa Ognjanović .

Druga mesta i srebrne medalje osvojili su Anđelija Nićiforović, Filip Pavlović i već pomenuta Anja Rajković.
Treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Đorđe Milovanović. Bez medalje i pored dobro pruženih borbi ostali su Petar Milanović, Đorić Dimitrije, Ilija Jeremić, Maja Rajković, Veljko Stojanović i Miloš Stanimirović.
Ovom prilikom džudo klub“ 13.maj“ Jagodina, zahvaljuje se porodicama Rajković i Obrenović, koji su nakon održanih takmičenja u Aleksandrovcu i Kraljevu obezbedili svečani ručak za sve učesnike.


DŽUDISTI ''13. MAJ-a'' JAGODINA,
NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U ALEKSANDROVCU OSVOJIli 11 MEDALJA

Dana 14.10.2017.god. u sportskoj hali u Aleksandrovcu, održan je međunarodni '' KUP ŽUPA 2016 '' u organizaciji džudo kluba Župa'' iz Aleksandrovca. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 150 takmičara iz dvadesetak klubova iz zemlje i inostranstva. Džudisti ''13 MAJ-a'' iz Jagodine, na ovom takmičenju postigli su izvanredan uspeh (s obzirom da je većini takmičara ovo bilo prvo takmičenje), i od 13 takmičara osvojili 11 medalja. Od toga: dve zlatne, dve srebrne i sedam bronzanih medalja.

Prva mesta i zlatne medalje osvojili su Vuk Obrenović i Đorđe Apostolović .
Druga mesta i srebrne medalje osvojili su Alena Erdžihan i Mateja Božić .
Treća mesta i bronzane medalje osvojili su Ognjen Mitić, Mihajlo Đuričić, Đurđa Nićiforović, Ilija Cvetanović, Andrija Milanović i Dušan Savić. Bez medalje ostali su Aleksa Ranđelović i Luka Mitić.


POštovani sportski prijatelji,
Gk PAraćin je prethodnog vikenda imao svoje predstavnice na Medjunarodnm truniru u Sarajevu-Vogošća . MArija Veljković kadetkinja, osvojila je prvo mesto u vezbi lopotom, a juniorke u grupnoj vežbi obručevima takodje prvo mesto.
U prilogu Vam saljemo par fotografija.

Sportski pozdrav
MArija Djordjević
Gk PAraćin


Poštovani sportski prijatelji,
Gk PAraćin je ovog vikenda započeo takmičarsku sezonu u Rumuniji, Gemi Arad Trophy. Na tkamičenju su učestvovale individulane takmičarke Gk PAraćin i osvojile sledeća odličja: Iva Cvetković 2008.-1. mesto u vežbi bez rekvizita, Andjlea Stevanović 2007.-2. mesto u vežbi bez rekvizita, Marija Veljković ,kadetkinja-2. mesto u vežbi loptom i Marinković Vuiktorija,seniorka-1. mesto u vežbi loptom.

Nadamo se uspešnom nastavku sezone.
Hvala na saradnji.

Marija Djordjević, trener i rukovidilac programa Gk PAraćin


POŠTOVANI,
PROŠLOG VIKENDA GK PARAĆIN JE UZEO UČEŠĆE NA 2.EVITA KUPU SA 64 DEVOJČICE,TAKMIČARKE. DEVOJČICE SU SE TAKMIČILE U GRUPNIM VEŽBAMA I U INDIVIDUALNOM PROGRAMU.
NAJUSPEŠNIJE TAKMIČARKE GK PARAĆIN U GRUPNIM VEŽBAMA BILE SU MLADJE PIONIRKE-2. MESTO, MLADJE JUNIORKE-3. MESTO I JUNIORKE-2. MESTO. U INDIVIDULANOM PROGRAMU NAJUSPEŠNIJE: IVA CVETKOVIĆ I ANDJELA STEVANOVIĆ-PIONIRKE-2.MESTO, MARIJA VELJKOVIĆ,MLADJA JUNIORKA-2. MESTO, EMILIJA SAVIĆ-JUNIORKA 3.MESTO I SENIORKE MAŠA MATIĆ 1. MESTO I VIKTORIJA MARINKOVIĆ-3. MESTO.

SPORTSKI POZDRAV
MARIJA DJORDJEVIĆ


POŠTOVANI,
GKPARAĆIN JE PRETHODNOG VIKENDA 25.-26.03.MARTA NASTUPIO NA SLEDEĆIM TAKMIČENJIMA:
• LEDA KUP, ZAGREB-JUNORKA EMILIJA SAVIĆ 1. MESTO U VEŽBI OBRUČEM I SENIORKA MAŠA MATIĆ 1. MESTO U VEŽBI OBRUČEM
• TROFEJ NOVOG SADA: A GRUPNE VEŽBE SENIORKE-2. MESTO I B GRUPNE VEŽBE-JUNIORKE 1. MESTO
• C PORGRAM GRUPNE VEŽBE-MLDJE JUNIORKE 1. MESTO.
U PRILOGU VAM ŠALJEMO I FOTOGRAFIJE SA TAKMIČENJA.

MARIJA DJORDJEVIĆ
GK PARAĆIN


POŠTOVANI,
devojčice Gk Paraćin, ovog vikenda su bile učesnice Finala Prvenstva Srbije u grupnim vežbama po rekvizitima. Devojčice su svoje učešće na ovom takmičenju izborile u maju mesecu ove godine. Najbolje plasirane ovog vikenda su bile JUNIORKE u vežbi obručevima-1. mesto i MLADJE JUNIORKE u vežbi loptama-2. mesto. Pionirke su zautele 7. mesto.
Ovaj rezultat postavlja Gk PAraćin u red najuspešnijih klubova u Srbiji u grupnim vežbama.

treneri Gk Paraćin na Prvenstvu Srbije: Marija Djordjević i Dragana Pavlović

Sportski pozdrav
Marija Djordjević


POŠTOVANI SPORTSKIPRIJATELJI,
ovog vikenda devojčice,individualne takmičarke Gk Paraćin branile su boje kluba na prvenstvu Srbije u B programu sa dva rekvizita.
Predstavnice Gk PAraćin: mladja pinoirka-Iva Cvetković, pionirka-Andjela Stevanović, kadetkinja-Mia Grčević, juniorke-Emilija Savić, Milica MAtić, Katarina Miljković i JOvana Tasevska i seniorke-Sofija MArjanović, Aleksandra Radojković i Maša MAtić.
Najuspešnije ove godine,iako u sve većoj konkurenciji bile su: Emilija Savić 3. u vežbi obručem i Sofija MArjanović 3. u vežbi trakom. Seniorke su ekipno zauzele 3. mesto i osvojile pehar za svoj klub.


trener
Marija Djordjević


>>> idu na drugu stranicu

Sport - Paraćin

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'